Home
Spek de kas van de EHBO-vereniging Denekamp bij Jumbo Kuipers
Spaar zoveel mogelijk punten bij Jumbo Kuipers Denekamp! Hoe meer punten, hoe hoger het geldbedrag voor de EHBO-vereniging Denekamp! Met de opbrengst willen we graag EHBO-materialen aanschaffen, die we zowel voor onze EHBO-cursussen alsook tijdens evenementen kunnen gebruiken. Spek de kas actie

Hoe werkt deze actie?

Van maandag 9 maart tot en met zondag 3 mei 2020 krijg je bij elke € 10,-* aan boodschappen bij Jumbo Kuipers Denekamp een waardebon met daarop een unieke streepjescode. Deze bon is 1 punt waard en is eenmalig te doneren aan een vereniging naar keuze. Hiervoor is een scanzuil geplaatst in de winkel waar je via het touchscreen het punt direct kunt doneren aan de vereniging van jouw keuze.

Jumbo Kuipers Denekamp stelt voor deze actie een bedrag van € 15.000,- beschikbaar

Aan het eind van de actie wordt dit bedrag naar verhouding verdeeld over alle gedoneerde waardepunten en uitgekeerd aan de deelnemende verenigingen.

Doel financiële bijdrage

De EHBO-vereniging Denekamp wil graag zoveel mogelijk personen opleiden voor een EHBO-cursus, reanimatie-/AED-cursus of Jeugd EHBO-cursus. Daarnaast willen en moeten we onze leden steeds blijven bijscholen door hun herhalingslessen en aanvullende curussen op het gebied van EHBO en evenementenzorg aan te bieden (Eerste Hulp bij wandelletsel, Acute Zorg bij Drank en Drugsincidenten etc.)

We willen via de sponsoractie 'Spek de kas' graag de benodigde verband-, oefen- en EHBO-materialen aanschaffen. Deze materialen hebben we, behalve voor de EHBO-cursussen, ook nodig voor de vele evenementen waarbij onze vereniging de inzet van de EHBO verzorgt. Zodat onze vrijwilligers dit ook in de toekomst geheel belangeloos kunnen blijven doen.

Wil je dat de EHBO-vereniging Denekamp een zo groot mogelijke financiële bijdrage ontvangt?

Roep dan zoveel mogelijk mensen op om hun boodschappen bij Jumbo Kuipers Denekamp te doen en te sparen voor de EHBO-vereniging Denekamp!

*Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten productgroepen (tabak, slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, loten, postzegels, toegangskaarten), betaald en uit te keren statiegeld en emballage.

 
< Vorige   Volgende >
© 2023 EHBO Denekamp.