Home
Nieuwe basiscursus Jeugd EHBO van start op 7 januari

Ben jij tussen de 10 en 15 jaar oud en wil jij graag leren hoe jij eerste hulp kunt verlenen? Geef je dan snel op de voor de nieuwe basiscursus Jeugd-EHBO, die op dinsdag 7 januari 2020 start. De cursus bestaat uit tien lessen en vindt plaats op dinsdag van 15.15 uur tot 16.45 uur in het Irenegebouw in Denekamp.  Jeugd EHBO

De EHBO vereniging Denekamp heeft in november op de basisscholen in Denekamp introductielessen Jeugd-EHBO gegeven.  Inmiddels hebben zich al kinderen opgegeven voor de cursus die in januari begint.  Er zijn echter nog enkele plekken beschikbaar.

Inhoud cursus

Tijdens de lessen leren de kinderen hoe ze eerste hulp moeten verlenen en worden er onderwerpen behandeld, zoals: stoornissen in het bewustzijn en de ademhaling, bloedverlies, shock, vergiftiging, oververhitting, onderkoeling, kleine wonden, brandwonden, kneuzingen en verstuikingen, botbreuken, ontwrichtingen, steken en beten.

Kosten

De kosten voor de complete cursus bedragen €17,50. Dat is inclusief tien lessen, de lesboeken, verbandmiddelen om mee te oefenen, het certificaat en eventuele herhalingslessen. 

Aanmelden

Opgave voor de cursus is mogelijk tot 3 januari a.s. via het aanmeldingsformulier op www.ehbodenekamp.nl of per mail Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  

Vragen

Voor eventuele vragen of verdere informatie kun je contact opnemen met Frank Tellman, tel. 06-14607339.
 
< Vorige   Volgende >
© 2023 EHBO Denekamp.