Home
Stem op ons tijdens de Rabo Clubkas Campagne!

De EHBO-vereniging Denekamp en omstreken doet ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne die wordt georganiseerd door Rabobank Twente Oost. De Rabobank stelt dit jaar maar liefst € 125.000,- beschikbaar voor de Rabo Clubkas Campagne, die de klanten van de Rabobank mogen verdelen over de deelnemende verenigingen en clubs. Rabobank Clubkas Campagne

Stemmen
Alle klanten (vanaf 12 jaar) van Rabobank Twente Oost ontvangen voor de stemperiode per post of e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april mogen zij drie stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging of club, waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging of club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Onze vereniging ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Stem op ons!
Het is voor onze EHBO-vereniging belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe AED voor evenementen. Deze AED willen we gebruiken tijdens de meer dan 35 evenementen waar onze vrijwilligers jaarlijks de EHBO verzorgen. Om daardoor een grotere veiligheid voor de deelnemers en het aanwezige publiek te kunnen garanderen. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan onze EHBO-vereniging tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost. Bedankt voor jouw steun!

 
< Vorige   Volgende >
© 2023 EHBO Denekamp.