Home
Cursus EHBO bij wandelletsel

De EHBO-vereniging Denekamp organiseert een cursus 'EHBO bij wandelletsel'. De cursus bestaat uit twee avonden, die duren van 19.00 uur tot 22.00 uur en vindt plaats op maandag 14 en maandag 21 januari 2019. Wandelletsel

 

Inhoud
Eerst wordt begonnen met de theorie over wandelletsel (45 minuten). Vervolgens zal er veel tijd worden besteed aan de praktijk. Dit houdt in: het aanprikken van blaren en het afplakken met zowel Leukoplast als Fixomull. Het gaat dan om de bal van de voet, de hiel en de tenen. Ook leren de cursisten hoe om te gaan met een open blaar of bloedblaar.

Het is de bedoeling dat de cursisten zelf zorgen voor een 'wandelaar. Dat mag iedereen zijn: partner, kind, vriend(in), buurvrouw of buurman. Hij/zij ligt de hele praktijksessie op de behandeltafel en zal door meerdere hulpverleners worden afgeplakt.

Kosten
De cursus kost € 40,00 per cursist. Als je lid bent van de EHBO-vereniging Denekamp, betaal je € 20,00. De overige € 20,00 betaalt de vereniging.

Aanmelden
Je kunt je voor deze cursus aanmelden bij Frank Tellman ( Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken ). 
 
< Vorige   Volgende >
© 2023 EHBO Denekamp.