Home
Huldigingen tijdens jaarvergadering

Tijdens de jaarvergadering van de EHBO-vereniging op 13 april jl. werden diverse leden gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap. Truus Tellman is al 45 jaar actief lid van de vereniging, heeft diverse bestuursfuncties bekleed binnen de vereniging, waaronder de laatste jaren die van voorzitter, en is zeer actief als vrijwilliger. Truus is voor al haar vrijwilligerswerk onderscheiden met het Bondskruis 1e klasse in goud. Jan Schiphorst is al 30 jaar kaderinstructeur bij de vereniging en daarnaast zeer actief als vrijwilliger. Ook hij kreeg een onderscheiding namens de Nationale Bond. Gerda Oolderink-Lenfert is maar liefst 40 jaar lid van de EHBO-vereniging en werd evenals Alphons Engelbertink, die al 15 jaar actief lid is van de vereniging, in het zonnetje gezet.

Verder waren er nog jubilarissen als steunend lid. Mevrouw D. Schiphorst-Blokhuis is dat al 15 jaar en de heer H. Perrevoort al 25 jaar.  Ook deze mensen ontvangen als dank een bos bloemen.

 • Mevrouw T. (Truus) Tellman-Monnikhof
  Huldiging Truus TellmanTruus Tellman is al 45 jaar actief lid van de vereniging. Ze is al vanaf 1970 lid van de EHBO-vereniging. Sinds 1986 zit ze al in het bestuur, waar ze vanaf 1987 tot 2009 de functie van penningmeester op zich nam en vanaf 2001 tot 2015 voorzitter was van de vereniging. Van 2001 tot 2009 had ze dus een dubbele functie binnen het bestuur. Truus zette zich altijd in voor diverse evenementen. Ook zat ze in diverse jubileumcommissies die de vereniging door de jaren heen kende. Vele jaren is ze coördinator geweest van evenementen in Denekamp en Lattrop. Nog steeds is ze hoofdcoördinator van de jaarlijkse huis-aan-huis collecte in Denekamp, Tilligte, Lattrop, Beuningen en Noord-Deurningen, waarnaast ze ook nog eens wijkhoofd van vier wijken is. Ze is ook nog vele jaren verbandmeester voor de vereniging geweest. En deelnemer en commandant van de wedstrijdploeg tijdens oefeningen en wedstrijden. • De heer J. (Jan) Schiphorst
  Huldiging Jan SchiphorstJan is al 30 jaar kaderinstructeur bij de vereniging. Hij is al sinds 1967 lid en zeer actief als vrijwilliger. Jan heeft diverse jaren in het bestuur gezeten. Ook als vrijwilliger was hij vaak te vinden tijdens diverse evenementen in Denekamp, Lattrop en Tilligte. O.a. bij de autorodeo, grasbaanraces, paardenconcoursen, klootschietwedstrijden etc. Vele jaren is Jan al wijkhoofd van de jaarlijkse huis-aan-huis collecte en was hij deelnemer en commandant van de wedstrijdploeg tijdens rayonoefeningen en zelfs bij landelijke wedstrijden. Ook had hij zitting in diverse jubileumcommissies bij verschillende jubilea van de vereniging. Daarnaast was Jan jurylid bij rayon- en landelijke wedstrijden.

 • Mevrouw G. (Gerda) Oolderink-Lenfert
  Zij is maar liefst 40 jaar lid van de EHBO-vereniging. Van de 40 jaar was Gerda 38 jaar actief lid. Zij zette zich als EHBO'er in bij diverse evenementen en hielp jaarlijks bij de collecte. De laatste jaren moest ze om gezondheidsredenen helaas stoppen als actieve EHBO'er, maar ze is altijd als steunend lid verbonden gebleven aan de vereniging.

 • De heer A. (Alphons) Engelbertink
  Alphons is al 15 jaar actief lid van de vereniging. Hij is regelmatig aanwezig tijdens de herhalingslessen en ook zet hij zich in bij evenementen. Verder helpt hij elk jaar met de huis-aan-huis collecte.

 

 
< Vorige   Volgende >
© 2023 EHBO Denekamp.