Home arrow Cursussen arrow Basiscursus Jeugd EHBO
Basiscursus Jeugd EHBO

Weet jij wat je moet doen als jouw vriendje zijn vinger tussen de deur krijgt? Of als jouw zusje zich verslikt in een snoepje? Nee? Volg dan de basiscursus Jeugd EHBO. Dan kun jij helpen als dat nodig is. De cursus Jeugd EHBO is inclusief Reanimatie en AED.

We starten regelmatig met een nieuwe cursus. Deze wordt dan wekelijks gegeven in het Irenegebouw, Grotestraat 7 in Denekamp. Ook wordt er op een locatie in Tilligte of Lattrop een nieuwe cursus gegeven. De cursus wordt in Denekamp op de dinsdagmiddag gegeven en in Lattrop/Tilligte op de vrijdagmiddag.

De kosten voor de cursus bedragen eenmalig € 17,50. Dit bedrag is inclusief 10 lessen, het lesboekje, verbandmiddelen om te oefenen en het certificaat.

Heb jij interesse en ben je tussen de 11 en 15 jaar, meld je hier dan aan. Wil je graag meer informatie, dan mag je altijd bellen met Frank Tellman, telefoon (0541) 85 32 31 of 06-14607339, e-mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Vervolg
Nadat je de basiscursus Jeugd EHBO hebt gevolgd, moet je 3 herhalingslessen per jaar volgen. Deze zijn kostenloos. De herhalingslessen worden in Denekamp op de dinsdagmiddag gegeven en in Lattrop/Tilligte op de vrijdagmiddag.

We hopen op veel nieuwe, enthousiaste jeugd EHBO-leden!

 
© 2023 EHBO Denekamp.