Home arrow Cursussen arrow Herhalingslessen EHBO
Herhalingslessen EHBO

Om uw EHBO-diploma geldig te houden, moet u per jaar 6 herhalingslessen en 1 reanimatieoefening volgen (dus 7 avonden in totaal). Tijdens de herhalingslessen wordt dieper ingegaan op de verlening van de Eerste Hulp; ook wordt ruime aandacht besteed aan het verkrijgen van meer praktische ervaring in die hulp.

Om de herhalingslessen te kunnen volgen, dient u in het bezit te zijn van een geldig EHBO-diploma. Ook dient u lid te zijn van de EHBO-vereniging afdeling Denekamp.

Wanneer?
De lessen worden steeds de 2e en 4e maandag van de maand gehouden vanaf 19.30 uur.
Rond 20.30 uur is er gelegenheid om koffie ( € 0,60) of thee ( € 0,50) te drinken, en de les is om 21.30 uur afgelopen.

Locatie
De EHBO-vereniging houdt haar herhalingslessen in het Irenegebouw,
Grotestraat 5a, linker ingang langs de kerk, 7591 DK, Denekamp, telefoon (0541)  35 21 13.

Kosten
De contributie bedraagt € 15,00 per jaar.

Het bestuur probeert steeds, ’s woensdags voorafgaande aan de les, een stukje in de Dinkelland Visie geplaatst te krijgen. Hierin kunnen afwijkende tijden of speciale oefeningen worden aangekondigd. Ook extra lessen (zoals reanimatie en/of AED) worden zo extra onder de aandacht gebracht. Deze informatie is natuurlijk ook te zien op deze website. Kijk hiervoor onder nieuws.

Algemene opmerkingen:

  • De herhalingslessen worden gegeven door een een gediplomeerde instructeur Eerste Hulpverlening;
  • Het cursusseizoen loopt van september t/m april.;
  • Er wordt les gegeven uit de nieuwste druk van zowel het Oranje Kruisboek als uit Verbandleer en kleine ongevallen. Deelnemers aan de cursus dienen dit in hun bezit te hebben;
  • Bij de aanmelding kan om een verklaring van de cursusorganisatie, waar u het vorige seizoen de cursus hebt gevolgd worden gevraagd.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank Tellman, telefoon 06-14607339 of Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

 
© 2023 EHBO Denekamp.