Home
Huldigingen tijdens jaarvergadering
Sunday 19 April 2015

Tijdens de jaarvergadering van de EHBO-vereniging op 13 april jl. werden diverse leden gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap. Truus Tellman is al 45 jaar actief lid van de vereniging, heeft diverse bestuursfuncties bekleed binnen de vereniging, waaronder de laatste jaren die van voorzitter, en is zeer actief als vrijwilliger. Truus is voor al haar vrijwilligerswerk onderscheiden met het Bondskruis 1e klasse in goud. Jan Schiphorst is al 30 jaar kaderinstructeur bij de vereniging en daarnaast zeer actief als vrijwilliger. Ook hij kreeg een onderscheiding namens de Nationale Bond. Gerda Oolderink-Lenfert is maar liefst 40 jaar lid van de EHBO-vereniging en werd evenals Alphons Engelbertink, die al 15 jaar actief lid is van de vereniging, in het zonnetje gezet.

Verder waren er nog jubilarissen als steunend lid. Mevrouw D. Schiphorst-Blokhuis is dat al 15 jaar en de heer H. Perrevoort al 25 jaar.  Ook deze mensen ontvangen als dank een bos bloemen.

Lees meer...
 
Christel Haafkes 20 jaar Lotus
Sunday 02 November 2014

Christel HaafkesDe E.H.B.O. vereniging Denekamp heeft tijdens de herhalingsles van maandag 27 oktober extra aandacht besteed aan een jubilaris. Cristel Haafkes is al 20 jaar als Lotus verbonden aan de vereniging. Ze is altijd zeer betrokken bij de basiscursussen EHBO en herhalingslessen EHBO voor zowel de vereniging als bedrijven en instellingen.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 Volgende > Einde >>

Resultaten 41 - 42 van 42
© 2023 EHBO Denekamp.