Home
Wordt burgerhulpverlener
Sunday 13 March 2016
Kunt u reanimeren? Meldt u dan aan als burgerhulpverlener en kom in actie bij een hartstilstand in uw buurt. Elke minuut telt.

Wist u dat er een systeem is dat u oproept bij een hartstilstand in uw buurt? Heeft u privé of voor uw beroep/studie leren reanimeren? Meldt u dan aan als burgerhulpverlener en red levens in uw buurt.
Lees meer...
 
Hardlopen op zonnige koude dagen
Wednesday 02 March 2016

Op zonnige koude dagen met lage temperaturen kun je prima blijven hardlopen. Houd wel een aantal tips in de gaten. Staat er bijvoorbeeld wat wind? Loop dan eerst tegen de wind in. Als je dan moe bent en het gaat niet zo lekker meer, weet je dat je straks de wind in de rug hebt. Een steuntje in de rug.

Op de website van Sportzorg leest u nog meer tips.

 
Beate Nieuwhuis-Elferink nieuwe voorzitter
Sunday 19 April 2015
Beate NieuwhuisTijdens de jaarvergadering op 13 april jl. heeft Truus Tellman na jarenlang diverse bestuursfuncties te hebben bekleed afscheid genomen als voorzitter. Zij heeft de voorzittershamer doorgegeven aan Beate Nieuwhuis-Elferink. Het voorzitterschap is niet nieuw voor Beate. Zij is ook een aantal jaren voorzitter geweest bij de EHBO-vereniging Borne. Beate is 42 jaar, is getrouwd met Frank en samen hebben ze een dochter van 6 jaar, Aniek. In het dagelijks leven is Beate werkzaam als communicatieadviseur bij de gemeente Oldenzaal.
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 37 - 40 van 41
© 2020 EHBO Denekamp.