Home
Hardlopen op zonnige koude dagen
Wednesday 02 March 2016

Op zonnige koude dagen met lage temperaturen kun je prima blijven hardlopen. Houd wel een aantal tips in de gaten. Staat er bijvoorbeeld wat wind? Loop dan eerst tegen de wind in. Als je dan moe bent en het gaat niet zo lekker meer, weet je dat je straks de wind in de rug hebt. Een steuntje in de rug.

Op de website van Sportzorg leest u nog meer tips.

 
Beate Nieuwhuis-Elferink nieuwe voorzitter
Sunday 19 April 2015
Beate NieuwhuisTijdens de jaarvergadering op 13 april jl. heeft Truus Tellman na jarenlang diverse bestuursfuncties te hebben bekleed afscheid genomen als voorzitter. Zij heeft de voorzittershamer doorgegeven aan Beate Nieuwhuis-Elferink. Het voorzitterschap is niet nieuw voor Beate. Zij is ook een aantal jaren voorzitter geweest bij de EHBO-vereniging Borne. Beate is 42 jaar, is getrouwd met Frank en samen hebben ze een dochter van 6 jaar, Aniek. In het dagelijks leven is Beate werkzaam als communicatieadviseur bij de gemeente Oldenzaal.
 
Huldigingen tijdens jaarvergadering
Sunday 19 April 2015

Tijdens de jaarvergadering van de EHBO-vereniging op 13 april jl. werden diverse leden gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap. Truus Tellman is al 45 jaar actief lid van de vereniging, heeft diverse bestuursfuncties bekleed binnen de vereniging, waaronder de laatste jaren die van voorzitter, en is zeer actief als vrijwilliger. Truus is voor al haar vrijwilligerswerk onderscheiden met het Bondskruis 1e klasse in goud. Jan Schiphorst is al 30 jaar kaderinstructeur bij de vereniging en daarnaast zeer actief als vrijwilliger. Ook hij kreeg een onderscheiding namens de Nationale Bond. Gerda Oolderink-Lenfert is maar liefst 40 jaar lid van de EHBO-vereniging en werd evenals Alphons Engelbertink, die al 15 jaar actief lid is van de vereniging, in het zonnetje gezet.

Verder waren er nog jubilarissen als steunend lid. Mevrouw D. Schiphorst-Blokhuis is dat al 15 jaar en de heer H. Perrevoort al 25 jaar.  Ook deze mensen ontvangen als dank een bos bloemen.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Resultaten 33 - 36 van 36
© 2020 EHBO Denekamp.