Home
Nieuwe basiscursus EHBO
Friday 06 October 2017
Eind maart 2018 start er een nieuwe basiscursus EHBO. Deze cursus bestaat uit 9 lessen en wordt gegeven op maandagavond van 19.30-21.30 uur. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus geef je snel op! Je kunt je aanmelden bij Frank Tellman via e-mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of telefonisch: 06-14607339.
Meer informatie over de basiscursus EHBO vind je onder 'Cursussen'.
 
Lezing Ambulance Oost
Tuesday 15 November 2016

Lezing Ambulance OostMaandag 14 november organiseerde de EHBO-vereniging een lezing. Deze lezing werd verzorgd door twee mensen van Ambulance Oost: Petra Arens en Peter Verkuijlen. Petra is ambulanceverpleegkundige en Peter is ambulancechauffeur en verpleegkundige bij de Zorgambulance. 

 

 

Lees meer...
 
Het nieuwe EHBO seizoen gaat weer van start
Wednesday 03 August 2016

Het nieuwe seizoen gaat weer van startEen ongeluk zit in een klein hoekje. Eerste hulp verlenen kom je dan ook overal tegen. Het is fijn dat jij anderen kunt helpen in zo'n situatie, maar ook fijn dat anderen jou kunnen helpen. Er is niets vervelender dan niet te weten wat te doen! Het doel van de EHBO-vereniging Denekamp is daarom zoveel mogelijk mensen de kennis mee te geven van de eerste hulp die er nodig is bij een ongeval. De EHBO-vereniging Denekamp biedt verschillende cursussen aan. Meer informatie over de verschillende cursussen staat onder het kopje Cursussen.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 33 - 36 van 42
© 2023 EHBO Denekamp.