Home
Lezing Ambulance Oost
Tuesday 15 November 2016

Lezing Ambulance OostMaandag 14 november organiseerde de EHBO-vereniging een lezing. Deze lezing werd verzorgd door twee mensen van Ambulance Oost: Petra Arens en Peter Verkuijlen. Petra is ambulanceverpleegkundige en Peter is ambulancechauffeur en verpleegkundige bij de Zorgambulance. 

 

 

Lees meer...
 
Het nieuwe EHBO seizoen gaat weer van start
Wednesday 03 August 2016

Het nieuwe seizoen gaat weer van startEen ongeluk zit in een klein hoekje. Eerste hulp verlenen kom je dan ook overal tegen. Het is fijn dat jij anderen kunt helpen in zo'n situatie, maar ook fijn dat anderen jou kunnen helpen. Er is niets vervelender dan niet te weten wat te doen! Het doel van de EHBO-vereniging Denekamp is daarom zoveel mogelijk mensen de kennis mee te geven van de eerste hulp die er nodig is bij een ongeval. De EHBO-vereniging Denekamp biedt verschillende cursussen aan. Meer informatie over de verschillende cursussen staat onder het kopje Cursussen.

 
Nieuwe leden zijn van harte welkom
Tuesday 09 August 2016

Wij zijn een vereniging met ruim 90 leden; daarnaast hebben we ook nog 40 jeugdleden. De leden zijn allemaal in het bezit van een EHBO diploma inclusief reanimatie/AED. De jeugd leert de basis van de eerste hulpverlening.

Evenementen
Naast het geven van cursussen is onze vereniging actief bij evenementen in Denekamp, Tilligte, Lattrop en Beuningen. Wij zorgen hier voor deskundige hulp en veiligheid. Hierbij helpen onze leden regelmatig en dit waarderen wij enorm. Op deze manier frissen ze tevens hun kennis en kunde op.

Wilt u zich aanmelden als (jeugd)lid of wilt u gebruik maken van de diensten van de EHBO-vereniging Denekamp bij uw evenement, neem dan contact op met Frank Tellman, e-mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken en telefoonnummer 06-14607339.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Resultaten 13 - 16 van 21
© 2019 EHBO Denekamp.